SJÖBACKA HRTC 

Träningar

1/1

På Sjöbacka erbjuder vi dig och din häst en kvalitativ träning året om. På gården finns fin hinderpark, pullmannagrav, bank och vattenspegel. Vilket ger en möjlighet till häst och ryttare att vara förberedda när man kommer ut på tävlingsbanan.

Ibland finns det plats för utomstående att vara med på de träningar som hålls. Vänligen kontakta resp kontaktperson för mer info.

 

Tränare

Hoppning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

​Stefan Lundin är på plats för träning två dagar i rad. Stefan kommer från Sverige men bor sedan snart 22 år tillbaka i Tyskland. Där har han jobbat hos Böckman samt var förste ryttare på Ramsbrock men driver idag sin egen verksamhet med utbildning och förmedling av hästar. Han har utbildat ett 20-tal hästar upp till svår hoppning, bl a Countdown och Great Point som deltagit i OS. 

 

Denna träning är mer ett kursupplägg då man har möjlighet att träna 2 dagar i rad. Första dagen består nästan alltid utav markarbete samt gymnastikhoppning och andra dagen tränar man banhoppning. Det är max 4 ryttare/grupp. Ni som är intresserade av att delta på dessa träningar kan kontakta Annie på mail annie@sjobackahrtc.se eller mobil 0709762005

Dressyr

Rebecca Jarméus (Kontakta Anna Fors, 0706649814)

Pelle Duvefelt (Kontakta Anna Fors, 0706649814)

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now